Arteknon tiimi on tuotteesi tukena

Teknisten muovien ja elintarvikepakkausten valmistukseen omistautunut tiimimme takaa osien tarkimman mahdollisen valmistamisen sekä tuotettasi suojaavan pakkauksen. Ammattilaiselta ammattilaiselle.

Tekniset muovituotteet

Tarkkaa muovituotteiden valmistusta

Tutustu teknisiin muoveihin »

Konkreettisia käyttökohteita

Elintarviketeollisuus

Tarjoamme elintarvikepakkauksia elintarvikkeiden pakkaamiseen ja kuljettamiseen elintarviketeollisuuden eri toimialojen käyttöön, kuten valmisruokateollisuus, leipomot ja meijeriteollisuus sekä hunajatuotanto.

elintarviketeollisuus.jpg

Ajoneuvoteollisuus

Ajoneuvoteollisuuden konepeittoja, ulkoisia verhoiluosia, puskurin sisäosia, istuinpehmusteita ja runko-osia.

ajoneuvoteollisuus.jpg

Huonekaluteollisuus

Huonekalut (tuolit, pöydät), sekä huonekalujen runko- ja pehmusteosat, tapahtumalattiarakenteet

huonekaluteollisuus.jpg

Kuljetusvälineiden osat

Juniin, traktoreihin, trukkeihin, moottirikelkkoihin, henkilönostimiin, golf-kärryihin ja laivoihin osia konepeittoina, katteina, verhoiluosina, pehmusteina ja runko-osina

kuljetusvalineiden-osat.jpg

Terveysteknologiatuotteet

Terveysteknologiatuotteiden käyttökohteita ovat istuimet, tuet, tukikaiteet, pehmusteet, suurten laitteiden kuoriosat ja katteet

terveysteknologia-tuotteet.jpg

Vapaa-ajan tuotteet ja urheiluvälineet

Urheilu ja vapaa-ajan tuotteet kuten salibandykaukalojen laitaelementit, kuntopyörien jalustoja, jalkaprässin pehmusteita, niskatukia.

vapaa-ajan-tuotteet-footbalance.jpg

Löydä lisää käyttökohteita

Arteknon laatutakuu

Asiantunteva henkilöstö

Asiantunteva
henkilöstö

Arteknon henkilöstö on omistautunutta ja jatkuvasti osaamistaan syventävää. Eri alueiden avainhenkilöt ovat ylpeitä kokemuksen tuomasta ammattitaidostaan.

Tutustu

Sertifioitua toimitusvarmuutta

Sertifioitua
toimitusvarmuutta

Toimitusvarmuus on meille kunnia-asia. Varmistamme, että saat mitä tilaatkin, oikeasta materiaalista ja oikeaan aikaan.

Tutustu

Tutkimus ja kehitys

Tutkimus &
kehitys

Materiaalit ja muottiteknologia kehittyvät jatkuvasti. Omalla tutkimus- ja kehitystyöllä varmistamme paikkamme kehityksen kärjessä.

Tutustu

Ajankohtaista

7.5.2018

Kaikki Arteknon pienvenemalliston soutuveneet ovat käsinlaminoituja ja myönnämme niille yhden vuoden takuun valmistusvirheiden osalta. Artekno-veneet ovat CE-hyväksyttyjä. Artekno on valmistanut pienveneitä jo vuodesta 1964.

12.4.2018

Artekno Oy on investoinut uuden Unipre polyuretaani koneen elastomeeri -tuotteiden valmistukseen. Artekno hyödyntää konetta ensisijaisesti läpinäkyvien & kirkkaiden PUR –tuotteiden valmistuksessa, kuten LED- ja valokoteloissa. Kirkas PUR voidaan värjätä koneella haluttuun värisävyyn, joka lisää lopputuotteen visuaalista ulkonäköä. Kysy lisää tietoa meidän myynnistä koneesta tai raaka-aineesta.

12.4.2018

Kaikki suuri alkaa pienestä. Me olemme juuri saaneet 3D tulostimen meidän tehtaalle. Lisäämme tietotaitoamme 3D tulostuksessa ja hyödynnämme sitä erityisesti tuotekehityksessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Lisäksi pystymme verkostomme kautta tarjoamaan asiakkaillemme 3D tulostuspalveluja, joiden avulla nopeutetaan uusien tuotteiden ja muottien kehittämistä. Pyydä lisätietoa myyntipäällikkö Matti Salolta (matti.salo@artekno.fi) / 050 533 5651

Lisää uutisia

AsiakastarinatPosti Oy Posti Oy

”Arteknon kanssa on ollut helppo räätälöidä vakiotuotteita Postin erityistarpeisiin,” Postin business manager Pekka Kuronen sanoo. Posti voi luottaa myös jatkossa yhteisen tuotekehitystyön jatkumiseen.

Tutustu