10.11.2017

Artekno Oy on teknisiä sopimusvalmistustuotteita sekä logistiikka- ja elintarvikepakkauksia suunnitteleva ja valmistava yhtiö. Asiakkaamme sopimusvalmistuksessa ovat maailman johtavia yrityksiä esimerkiksi terveysteknologia-, hyötyajoneuvo- ja LVIS-sektoreilla. Arteknolla on tuotantoyksiköt Kangasalla ja Pälkäneellä sekä kaksi tytäryhtiötä Virossa. Yhtiö on osa ArteknoSaarioinen-konsernia.

Artekno Oy panostaa kasvuun ja toiminnan kehittämiseen. Haemme käytännönläheistä ja ongelmanratkaisutaitoista

Tuotanto-insinööriä

vakituiseen työsuhteeseen Kangasalle. Kehität Artekno Oy:n tuotantomenetel- miä ja niiden automatisointia sekä vastaat kunnossapidosta ja tuotantolaitteiden toiminnasta. Tuotantoinsinööri toimii myös kunnossapidon esimiehenä.

Edellytämme soveltuvaa teknistä koulutusta (teknikko tai insinööri) ja monipuo- lista teknistä ajattelua ja ongelmanratkaisukykyä. Kokemus esimiestyöstä on eduksi. Arvostamme osallistuvaa esimiestyötapaa sekä taitoa motivoida ja ohjata toimintaa. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät organisointi- ja kommunikaatio- valmiudet ja joustava suhtautuminen vaihtuviin tilanteisiin. Hyvä englannin kielen taito on tarpeellinen laite- ja järjestelmätoimittajayhteyksien hoitamisessa.

Lisätietoa tehtävästä saat tuotantopäällikkö Jussi Virtaselta, puh. 050 540 2152.
Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.11.2017 mennessä osoitteeseen jussi.virtanen@artekno.fi