13.3.2018

Artekno Oy on teknisiä sopimusvalmistustuotteita, logistiikka- ja elintarvikepakkauksia suunnitteleva ja valmistava yhtiö. Asiakkaamme sopimusvalmistuksessa ovat maailman johtavia yrityksiä esimerkiksi terveysteknologia-, hyötyajoneuvo- ja LVIS-sektoreilla. Arteknolla on tuotantoyksiköt Kangasalla ja Pälkäneellä sekä kaksi tytäryhtiötä Virossa. Yhtiö on osa Artekno-Saarioinen-konsernia. www.artekno.fi

Panostamme kasvuun ja sen kehittämiseen. Nyt haemme Kangasalle aktiivista

Teknistä myyjää / Myynti-Insinööriä

tekemään uusasiakashankintaa lujitemuovi-, solumuovi- ja polyuretaaniratkaisujen myynnissä ja markkinoinnissa Pohjoismaissa.

Sinulla on mielellään kokemusta b-to-b-myynnistä ja uusasiakashankinnasta. Olet taitava löytämään uusia asiakkuuksia ja ratkaisemaan asiakkaan ideat toimiviksi teknisiksi tuotteiksi. Teet läheistä yhteistyötä suunnitteluorganisaation kanssa ja kehität Arteknon myyntiä muun myyntiorganisaation kanssa. Puhut ja kirjoitat suomen lisäksi sujuvaa englantia, ruotsin kielen hallinta on selkeä etu.

Lisätietoa tehtävästä saat myyntipäällikkö Matti Salolta, puh. 050 533 5651 torstaina 22.3. klo 8–10 tai keskiviikkona 28.3. klo 8–10. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 2.4.2018 mennessä osoitteeseen matti.salo(at)artekno.fi. Viestiin otsikoksi ”Myynti-insinööri”.