Arteknon Asiakastarinat

Arteknon asiakastarinatPosti Oy

”Arteknon kanssa on ollut helppo räätälöidä vakiotuotteita Postin erityistarpeisiin,” Postin business manager Pekka Kuronen sanoo. Posti voi luottaa myös jatkossa yhteisen tuotekehitystyön jatkumiseen.

Posti Oy

Posti Oy tarjoaa kirjeiden, pakettien, lehtien ja suoramarkkinoinnin jakelua sekä lähes tuhannen postitoimiston toiminnasta koko maassa. Posti käyttää Arteknon termoja, kylmägeelimattoja, kylmäelementtitasoja ja -koreja Termo-kylmäkuljetuspalvelussa sekä päivittäistavarakaupan Kauppakassi -jakelussa.

Valtakunnallinen automaattisella lämpötilaseurannalla varustettu Itella Termo-kuljetuspalvelu toimittaa kylmäkuljetusta vaativat tuotteet asiakkaalle ensiluokkaisina perille. Sen etuna ovat lyhyt toimitusketju ja nopea kuljetus. Käytössä ovat EPP termo 65 litraa, Box´in Box jakelulaatikko 102 litraa sekä 242 litrainen Rullakkotermokaappi. Päivittäistavarakaupan Kauppakassi -jakeluiden käytössä on siirrettävillä väliseinillä varustettuja 60-litraista Seulo termoja. Termot itsessään eivät takaa tuotteen päätymistä ensiluokkaisena perille asiakkaalle. Kylmägeelimattoja käyttämällä helposti pilaantuvien tuotteiden kuljetusvarmuus paranee ja kylmäsäilytysaika huomattavasti pitenee.

Pekan kertoo kumppanuuden Arteknon kanssa toimivan hyvin. Käyttökohteet asettavat käytettävälle materiaalille vaatimuksia. ”Sen tulee olla hyvän eristävyyden lisäksi kolhuja kestävää, siksi EPP on meille hyvä materiaali,” hän jatkaa. ”Hyvä asia on myös se, että saman toimittajan kautta saamme kaikki laatikoihin liittyvät muut tarvikkeet.”

Tutustu asiakkaaseen: www.posti.fi

Aarniodesign Oy

”Arteknosta löytyy ylivoimainen osaaminen ja työn laatu”, sanoo professori Eero Aarnio. Suomalainen designer, professori h.c. Eero Aarnio on yksi suurista modernin kalustemuotoilun vaikuttajista. Arteknon ja Aarnion yhteistyö on jatkunut vuodesta 1967.

Aarniodesign Oy

”Ensimmäisen Pallotuolin laminoin itse lasikuidusta käyttäen sisäpuolista vanerisuikaleista tehtyä muottia, joka oli päällystetty voimapaperilla”, muistelee Eero Aarnio suomalaisen design-klassikon syntyä. Syksyllä 1965, Kölnin messumenestyksen jälkeen, Pallotuolia tilattiin 30 maahan. ”Pallotuolin jälkeen suunnittelin Askolle Pastilli-tuolin, joka meni suoraan Arteknon tuotantoon vuonna 1967. Projekti veti luonnollisesti mukaansa myös Pallotuolin, jonka valmistus siirtyi Arteknoon heti Pastillin jälkeen”, Aarnio jatkaa.

Eero Aarnion ja Arteknon yhteistyö sisältää lasikuituesineiden muottien ja mallikappaleitten teon sekä työn valvonnan ja hyväksynnän. On selvää, että menestys edellyttää korkeaa ammattitaitoa. ”Arteknolta löytyy ylivertainen osaaminen ja työn laatu. Yllättävät tuotteet ja korkea työn laatu pitävät suomalaisen tuotannon kilpailukykyisenä kovilla kansainvälisillä markkinoilla”, Aarnio toteaa ja jatkaa: ”Minulle jokaisen uuden mallin valmiiksi saattaminen on todellinen kohokohta. On aina jännittävää kokea miten immateriaalinen idea muuttuu konkretiaksi ja valmiiksi tuotteeksi.”

Yhteistyö jatkuu myös tulevina vuosina. ”Seuraava tuoteidea muhii jo”, Aarnio paljastaa.

Tutustu asiakkaaseen: www.designeeroaarnio.com

Raha-automaattiyhdistys

”Artekno on aktiivinen yhteistyökumppani”, sanoo Raha-automaattiyhdistyksen Janne Larkka. Arteknon polyuretaanituotteita on nähtävissä kaikissa RAY:n raha-automaateissa. Vuosia jatkuneen yhteistyön lähtökohta on monipuolisesta kokemuksesta kumpuava suunnitteluosaaminen.

Raha-automaattiyhdistys

”Artekno on mukana tuotekehityksessämme muotin suunnittelusta alkaen”, kertoo RAY:n ostopäällikköJanne Larkka. Yhteistyön hedelmiä ovat muun muassa raha-automaattien ovien sivukappaleet, näyttöjen kehykset, jalustat ja erilaiset paneelit. ”Arteknon tuotteet ovat materiaaleiltaan sekä hinta- ja laatusuhteeltaan oikeanlaisia RAY:n tarpeisiin. Tuotemuutokset sujuvat sovitusti ja aikataulut pitävät. Lisäksi Artekno on aktiivinen selvittämään ja ratkaisemaan ongelmia sellaisten ilmaantuessa”, Larkka kiittelee.

Vuosien varrelle on kertynyt lukuisia onnistuneita projekteja. ”Meille tärkeintä on tuotannon turvaaminen. Mieleeni tulee esimerkiksi Monijasso-automaatin oven polyuretaaniosien haasteellinen pintakäsittely sekä maksupäätekotelon muottimuutos kesken kiivaan tuotantovaiheen. Molemmista selvittiin kunnialla!”, Larkka muistelee.

Myös tulevaisuudennäkymät ovat lupaavia. Vuonna 2011 lanseerattu automaattikabinetti korvaa vanhemman sukupolven kalustoa ja sisältää yhteensä kahdeksan Arteknon valmistamaa kappaletta. Näiden komponenttien osalta Arteknon jälki tuntuu ja näkyy pitkään.

”Toivomme Arteknon olevan jatkossakin kiinnostunut tuotekehitysprojekteistamme. Itse suosittelen Arteknoa lämpimästi – kumppanina yritys on luotettava, osaava, joustava ja kilpailukykyinen kotimainen toimittaja”, toteaa Larkka

Tutustu asiakkaaseen: www.ray.fi

Saarioinen Oy

Yhteistyö Arteknon ja Saarioisten välillä on pitkä ja värikäs. Suuri osa koko kansalle tutuista elintarvikkeista pakataan Artekno Oy:n tuotteisiin.

Saarioinen Oy

”Osaltani kumppanuus Arteknon kanssa alkoi vuonna 1999 työskennellessäni Ruoka-Saarioinen Oy:n kehitysinsinöörinä. Toimenkuvaani kuului tuolloin muun muassa pakkauskehitystä”, muistelee Saarioinen Oy:n ostopäällikkö Ari Matilainen.

”Yhteistyö Arteknon kanssa on luonnollisesti tiivistä, sillä yhtiöt kuuluvat samaan konserniin. Vuosien aikana olemme esimerkiksi kehittäneet pakkauksia yhteistyössä Arteknon Keski-Eurooppalaisten päämiehien kanssa”, hän jatkaa. Pitkän kumppanuuden myötä Matilaisella on muodostunut selkeä kuva Arteknon laadusta: ”Arteknon vahvuuksia ovat laadukkaat tuotteet, myyntitiimin tuotetietoisuus, toimitusten täsmällisyys sekä tarvittaessa joustavuus. Siksi voin suositella lämpimästi Arteknoa.”

Tulevaisuudelta onkin odotettavissa yhä tiiviimpää kumppanuutta ja syvällisempää pakkaustietämystä.

Tutustu asiakkaaseen: www.saarioinen.fi

Mimmin Maito - Tilajukurtti Muhokselta

Arteknon uusi asiakas Mimmin Maito on muhoslainen maitoa jatkojalostava pienmeijeri, joka on perustettu vuonna 2012. Yrityksen omistaa Jaana Mäki, jolla on 20 vuoden kokemus maitotilan pitämisestä. Mimmin Maito valmistaa täysmaitojogurtteja ja sen tulevaisuuden suunnitelmissa on laajentaa myös muihin hapanmaitotuotteisiin. Pyrkimys on tehdä mahdollisimman vähän käsiteltyjä ja lisäaineettomia tuotteita.

Mimmin Maito - Tilajukurtti Muhokselta

”Maitotuotteet ovat erittäin herkkiä aistinvaraisille muutoksille (haju, maku jne.), joten pakkausmateriaalien pitää olla laadukkaita ja kestäviä,” Jaana Mäki kertoo.

”Arteknon kanssa on ollut erittäin mukava asioida. Pienenä tuottajana arvostan sitä, että pystyn tilaamaan pieniä määriä ilman minimitoimitusmäärää. Tavaran toimitus on pelannut hyvin ja yhteydenotot ovat olleet miellyttäviä. Nykypäivänä arvostan sitä, että voin tarvittaessa soittaa ja tehdä tilaukset myös puhelimitse,” Jaana miettii.

Tulevaisuuden suunnitelmista Jaana toteaa: ”Materiaalit muuttuvat jatkuvasti ja kehitystä tapahtuu myös tällä alalla. Jatkossa odotan uusia ideoita pakkauksista ja pakkausmateriaaleista. Pienetkin asiat saattavat helpottaa myös minunkin töitä.”

Tutustu asiakkaaseen: www.mimminmaito.fi

Arteknon laatutakuu

Asiantunteva henkilöstö

Asiantunteva
henkilöstö

Arteknon henkilöstö on omistautunutta ja jatkuvasti osaamistaan syventävää. Eri alueiden avainhenkilöt ovat ylpeitä kokemuksen tuomasta ammattitaidostaan.

Tutustu

Sertifioitua toimitusvarmuutta

Sertifioitua
toimitusvarmuutta

Toimitusvarmuus on meille kunnia-asia. Varmistamme, että saat mitä tilaatkin, oikeasta materiaalista ja oikeaan aikaan.

Tutustu

Tutkimus ja kehitys

Tutkimus &
kehitys

Materiaalit ja muottiteknologia kehittyvät jatkuvasti. Omalla tutkimus- ja kehitystyöllä varmistamme paikkamme kehityksen kärjessä.

Tutustu