Ympäristöystävälliset

Kartonki­pakkaukset

Tarjoamme laajan valikoiman ympäristöystävällisiä materiaaleista valmistettuja kartonkipakkauksia.

Autamme asiakkaitamme löytämään juuri heidän tarpeisiinsa ja käyttötarkoitukseensa sopivan ratkaisun, oli kyseessä sitten suuri tai pieni tilausmäärä.

Olemme panostanut merkittävästi omaan kuitupakkaustuotantoon Kangasalla, Suomessa. Uusin, huippuluokan kartonkikoneemme, joka hankittiin vuonna 2021, mahdollistaa yhä ympäristöystävällisempien ratkaisujen tarjoamisen kartonkipakkausten avulla.

Kattava palvelumme sisältää tuotesuunnittelun, 3D-mallinnuksen, 3D-tulostetut prototyypit, tuotannon testierät sekä tarvittavat tuotteen ja säilyvyyden testaukset yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tämä varmistaa, että pakkauksemme täyttävät aina sovitut kriteerit ja asiakaskohtaiset vaatimukset. Täten varmistamme, että koko tuotantoketju on täysin hallinnassamme.

Teemme tiivistä yhteistyötä kartonkivalmistajien kanssa ja pidämme teidät ajan tasalla uusimmista tuote- ja tekniikkakehityksistä. Innovatiivisiin ratkaisuihimme kuuluvat asiakaskohtaiset painatukset, tiiviisti suljetut saumat sekä uunilämmitykseen ja -ruoanvalmistukseen sopivat pakkaukset. Kaikki ratkaisut testataan käytännön prosesseissa laadun ja suorituskyvyn takaamiseksi.

Artekno tarjoaa laajan valikoiman vakiokokoisia pakkauksia elintarvikealalle, tarjoten nopeat ja kustannustehokkaat ratkaisut jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Oman tuotantomme lisäksi edustamme Suomessa patentoitua HALOPACK®-kartonkivuokaratkaisua. Tämä innovatiivinen pakkaus yhdistää muovin ja kartongin parhaat ominaisuudet.

Täydellisen pakkausratkaisun tarjoamiseksi toimitamme myös suljentakoneita ja kalvoja, varmistaen saumattoman integraation tuotantolinjaasi. Artekno on luotettava kumppanisi korkealaatuisten ja kestävien pakkausratkaisujen toimittajana.

Tutustu tuotevalikoimaan

Artekno-kartonkivuoat

Kartonkivuoissamme on jopa 90 % vähemmän muovia kuin perinteisissä muovipakkauksissa.

Tutustu valikoimaan
Takeaway- ja annosrasiat

Laaja valikoimamme tarjoaa vastuullisen ja ekologisen pakkausratkaisun kaikille take away -tuotteille.

Tutustu valikoimaan
HALOPACK

HALOPACK-vuoat valmistetaan uusiutuvasta tai kierrätetystä kartongista, laadusta tinkimättä.

Tutustu valikoimaan
Elintarvikerasian suljentalaite, jossa on pakkaus sisällä
Saumauskoneet ja kalvot

Toimitamme saumauskalvot ja suljentalaitteet, joilla kaikki vuokamallimme ovat suljettavissa nestetiiviiksi.

Tutustu valikoimaan

Ota yhteyttä