Artekno Design -suunnittelutiimi

Idean ja tuotteen
välissä on ajattelu

Toimiva tuote, laite tai sen osa on hyvän idean, oikean teknologian ja huolellisen suunnittelun summa. Artekno Design -osaston materiaali- ja suunnitteluammattilaiset ovat asiakkaidemme apuna joka askeleella: hyvästä ideasta loistavaan tuotteeseen.

Mukana jo alkuaskeleissa

Hyvällä suunnittelulla säästetään aikaa ja saadaan valmiit tuotteet nopeammin markkinoille. Suunnittelun alkumetreillä pystytään vaikuttamaan varsin paljon lopullisen tuotteen kestävyyteen, designiin ja tuotannolliseen tehokkuuteen. Materiaalien ja muotoilun innovatiiviset ratkaisut ovat Arteknolla arkipäivää. Saat käyttöösi parhaan osaamisen ja nykyaikaiset ratkaisut oman suunnittelusi tueksi tai voit ulkoistaa suunnittelun myös kokonaan meille. Vahvuutemme on osa menestystäsi.

Oikein valittu teknologia

Artekno Design -suunnittelutiimillä on vuosien kokemus erilaisten materiaalien käyttäytymisestä prosessien eri vaiheissa. Tätä tietotaitoa on hyödynnetty Arteknolla jo tuhansissa projekteissa menestyksekkäästi. Valitsemme tuotteen käyttötarkoituksen, sekä valmistettavuuden kannalta optimaalisen teknologian ja materiaalin. Huomioimme mm. tuotteen elinkaaren, suunnitellun tuotantomäärän sekä mahdollisten versioiden vaikutukset tuotteen tehokkaaseen valmistettavuuteen. Hyödynnä osaamisemme.

Kestävän kehityksen puolesta

Artekno kehittää yhdessä materiaalivalmistajien kanssa ympäristöystävällisempiä ratkaisuja meidän kaikkien eduksi. Olemme tuoneet markkinoille mm. kierrätetystä EPP-materiaalista tuotteita, kuten Ocean 35 -kylmälaatikot. Niiden valmistuksessa on käytetty merestä kerätyistä verkoista ja köysistä kierrätettyä materiaalia. Matkatermot on puolestaan valmistettu maissipohjaisesta teollisesti maatuvasta Bioviasta. Pyrimme hyödyntämään matalan energiatason prosesseja ja puhtaampia energiavaihtoehtoja mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen jättämiseksi. Oikein suunnitellut tuotteet kestävät pitkään ja tuottavat käyttäjilleen iloa pitkäksi aikaa.

”Tuotteen käyttöympäristön analysointi, valmistusmäärien arviointi ja sopivien valmistusmenetelmien valinta ovat keskeisessä roolissa onnistumisessa. Tässä kaikessa olemme apuna.”

Jesse Paloniemi, suunnittelija, Artekno Design

Tilaa suunnittelun käsikirja

Oletko teollinen muotoilija tai tuotesuunnittelija? Olemme tuottaneet suunnittelun käsikirjan, joka auttaa materiaalien ja teknologioiden valinnassa. Tilaa ilmainen käsikirja antamalla sähköpostiosoitteesi. Voit myös pyytää suunnitteluapua Artekno Design -tiimiltä.

Artekno mukana alusta alkaen – yhteinen tuotekehitys starttaa muotin suunnittelusta

Arteknon polyuretaanituotteita on nähtävissä kaikissa Veikkauksen peliautomaateissa. Vuosia jatkuneen yhteistyön lähtökohta on monipuolisesta kokemuksesta kumpuava suunnitteluosaaminen.

Asiakastarina: Veikkaus