Elintarvikepakkaukset mallistosta ja omalla muotilla

Tieto, taito ja kokemus löytyvät Arteknolta samasta pakkauksesta. Olemme apuna elintarvikepakkauksen suunnittelussa alusta asti, sillä materiaalilla ja muodolla voidaan vaikuttaa merkittävästi pakkauksen kustannuksiin ja toimivuuteen sekä ympäristöystävällisyyteen. Arteknolta saat juuri sopivan erän - valmiista mallistosta tai yksilöllisesti suunniteltuna.

Monipuoliset materiaalit

Arteknon strategian painopistealueena elintarvikepakkauksissa on kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut.

Päämateriaalimme ovat kartonki, alumiini ja muovi. Kartonki- ja muovipakkauksissa palvelemme asiakkaitamme ensisijaisesti omalla tuotannolla. Alumiinipakkausten osalta teemme yhteistyötä Euroopan suurimpien valmistajien kanssa.

Toimitusvarmuus

Logistiikkakeskuksemme Kangasalla mahdollistaa nopeat ja joustavat toimitukset meidän asiakkaillemme. Pystymme tuottamaan sovitun tuotteen asiakkaallemme sovitussa ajassa sekä sovitulla tavalla ja hinnalla.

Kestävän kehityksen ja asiakkaan puolesta

Yhteistyön henki on meille tärkeä. Tavoitteemme on luoda asiakkaan ideasta tai tarpeesta tehokas tuote.

Pakkausmateriaalit

Kartonkipakkaukset

Olemme investoineet merkittävästi omaan kuitupakkaustuotantoon, ja lisäksi edustamme HALOPACK® -kartonkipakkauksia Suomessa. Näin voimme tarjota asiakkaillemme entistä ympäristöystävällisempiä ratkaisuja.

Kartonkipakkaukset

Muovipakkaukset

Artekno valmistaa lämpömuovattuja elintarvikepakkauksia. Toimitamme tuotteitamme yli kymmeneen maahan Euroopassa ja Suomen logistiikkaa tukee joustavasti oma varasto Kangasalla.

Muovipakkaukset

Alumiinipakkaukset

Edustamme Euroopan suurimpia alumiinivuokien valmistajia. Tarjoamme alumiinivuokia elintarvike- ja leipomoteollisuudelle.

Alumiinipakkaukset

Tiiviisti ja ympäristöystävällisesti – Arteknon kartonkivuoat saavat kiitosta

Asiakastarina: Tampereen Lihajaloste