UUTTA

Arteknon Ocean Utö -kylmälaukut ovat täällä!

Kotimainen Artekno Ocean on ensimmäinen kylmälaukku, jonka solumuovimateriaalista 15 % on peräisin mereen hylätyistä kalaverkoista ja köysistä.

VIHREÄ TERMOTUOTESARJA

Artekno Ocean on Pohjoismaiden ensimmäinen solumuovimateriaali, johon on lisätty 15% merestä kerättyä muoviraaka-ainetta. Valmistus tuottaa 7% vähemmän C02-päästöjä verrattuna neitseelliseen materiaaliin.  Lisäksi lahjoitamme jokaisesta myydystä Artekno Ocean -tuotesarjan tuotteesta 1 € Itämeren suojeluun.

 

KÄYTÄNNÖLLISYYDESTÄ TINKIMÄTTÄ

Olipa valintasi sitten reilun kokoinen Utö 25 tai kompakti Utö 6, matkaevääsi pysyvät sopivan kylminä tai kuumina. Laukku on käytössä paitsi kevyt ja kestävä, myös vastuullinen: premium-laatuinen luottotuote, joka palvelee pitkään ja on valinta puhtaampien merien puolesta. Laukku on kevyt kantaa ja käytännöllinen: muotoilu auttaa pitämään ulkopinnat kuivana ja sisuksen kylmänä tai kuumana.

KESTÄVÄN KEHITYKSEN PUOLESTA

Artekno kehittää jatkuvasti yhdessä materiaalivalmistajien kanssa ympäristöystävällisempiä ratkaisuja meidän kaikkien eduksi. Pyrimme hyödyntämään matalan energiatason prosesseja ja puhtaampia energiavaihtoehtoja mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen jättämiseksi. Oikein suunnitellut tuotteet kestävät pitkään ja tuottavat käyttäjilleen iloa pitkäksi aikaa.

”15 tonnia muovia päätyy meriin joka minuutti. On aika tehdä valintoja kestävämmän tulevaisuuden puolesta.”

Katso Oceanin esittelyvideo

Artekno Ocean – Kestävä valinta muutoksen puolesta

“15 tonnia muovia päätyy meriin joka minuutti.“ Kotimainen Artekno Ocean on ensimmäinen kylmälaukku, jonka solumuovimateriaalista 15 % on peräisin merestä kerätyistä meriteollisuuden jätteistä, kuten kalaverkoista ja köysistä.

Lataa tuote-esite