ASIAKASTARINA

Planmed

Arteknon ja kuvantamislaitteita valmistavan Planmedin yhteistyö on jatkunut 1990-luvun lopulta lähtien. Yksilöllinen sopimusvalmistus kattaa koko ketjun, joka alkaa yhteisestä suunnittelusta ja jatkuu muottien kautta tuotantoon sekä maalaukseen ja puolivalmiiden osien varastointiin asti.

Planmed

Suomalainen Planmed Oy valmistaa mammografialaitteita sekä raajojen kuvantamislaitteita maailmanlaajuiseen toimitukseen osana Planmeca-konsernia. Näiden laitteiden verhoiluun kuuluvat osat, kuten ulkokuoret ja kahvat, ovat Arteknon käsialaa. Jo yli 20 vuotta jatkunut yhteistyö tuottaa vakuuttavaa laatua.

Sairaalaympäristö asettaa tiukat laatuvaatimukset

Planmedin tekninen ostaja Tomi Ketopelto kuvailee, kuinka sairaalaympäristöön ja potilaskontaktiin tulevat osat ovat tarkasti validoituja ja testattuja tiukkojen standardien mukaisesti. 

”Tämän lisäksi yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on visuaalinen pinta, myös tuotteiden kesto on tärkeää”, Ketopelto korostaa. ”Olemmekin yhteistyössä erityisen tyytyväisiä osien laatuun sekä jouhevaan ja asiantuntevaan kommunikaatioon. Arteknolaiset ovat ystävällisiä ja palvelua on aina saatavilla.”

Sopimusvalmistus kattaa kaikki vaiheet

Yksilöllinen sopimusvalmistus lähtee yhteisestä suunnittelusta. Planmedin mekaniikkasuunnittelijat ottavat yleensä ensin yhteyttä Arteknoon ja keskustelevat mahdollisista uusien tuotteiden vaihtoehdoista. Teknisenä ostajana Ketopelto tilaa tarvittavat mallikappaleet. Myöhemmin tuotannossa ostotilaukset lähetetään portaalin kautta, jonka jälkeen Artekno vahvistaa toimitusajat. 

”Esimerkiksi mammografialaitteiden asiakkaat haluavat useasti hyvin lyhyet toimitusajat, joten yhteistyön ja Arteknon yksilöllisen sopimusvalmistuksen ansiosta pystymme lupaamaan nopeat toimitukset sekä takaamaan tuotteiden tasaisen laadun”, Ketopelto kiittelee. 

Tilaajien tarpeisiin pystytään reagoimaan nopeasti, koska Artekno pitää puolivalmiita osia sovitun määrän varastossa ja ne maalataan ennen lähetystä. Ketopelto nostaa esiin myös kangasalalaisen tehtaan sijainnin tuomat edut: kohtuullinen ajomatka Planmedilta mahdollistaa tarvittaessa pikaisetkin vierailut tai kasvokkaiset palaverit. 

Yhteistyöhön tyytyväisellä Planmedilla uskotaan, että yhteinen tekeminen jatkuu tasaisena tulevaisuudessakin, eikä tarvetta muutoksille ole tulossa.

 

Tutustu asiakkaaseen: 
www.planmed.com