Asiakastarina

Veikkaus

Artekno on mukana Veikkauksen tuotekehityksessä muotin suunnittelusta alkaen. Yhteistyön kohteena ovat olleet muun muassa peliautomaattien ovien sivukappaleet, näyttöjen kehykset, jalustat ja erilaiset paneelit.

Veikkaus

”Artekno on aktiivinen yhteistyökumppani”, sanoo Veikkauksen Janne Larkka. Arteknon polyuretaanituotteita on nähtävissä kaikissa Veikkauksen peliautomaateissa. Vuosia jatkuneen yhteistyön lähtökohta on monipuolisesta kokemuksesta kumpuava suunnitteluosaaminen.

”Artekno on mukana tuotekehityksessämme muotin suunnittelusta alkaen”, kertoo Veikkauksen ostopäällikkö Janne Larkka. Yhteistyön hedelmiä ovat muun muassa peliautomaattien ovien sivukappaleet, näyttöjen kehykset, jalustat ja erilaiset paneelit.

”Arteknon tuotteet ovat materiaaleiltaan sekä hinta- ja laatusuhteeltaan oikeanlaisia Veikkauksen tarpeisiin. Tuotemuutokset sujuvat sovitusti ja aikataulut pitävät. Lisäksi Artekno on aktiivinen selvittämään ja ratkaisemaan ongelmia sellaisten ilmaantuessa”, Larkka kiittelee.

Vuosien varrelle on kertynyt lukuisia onnistuneita projekteja. ”Meille tärkeintä on tuotannon turvaaminen. Mieleeni tulee esimerkiksi Monijasso-automaatin oven polyuretaaniosien haasteellinen pintakäsittely sekä maksupäätekotelon muottimuutos kesken kiivaan tuotantovaiheen. Molemmista selvittiin kunnialla!”, Larkka muistelee.

”Toivomme Arteknon olevan jatkossakin kiinnostunut tuotekehitysprojekteistamme. Itse suosittelen Arteknoa lämpimästi – kumppanina yritys on luotettava, osaava, joustava ja kilpailukykyinen kotimainen toimittaja”, toteaa Larkka.

Tutustu asiakkaaseen: 
www.veikkaus.fi