Lämpöharkko -tuoteperhe yhteistyössä Passiivikivitalot Nordic Oy kanssa

Olemme erittäin ylpeitä saadessamme esitellä uuden ja innovatiivisen KIVISYDÄN LÄMPÖHARKKO U010 -tuoteperheen!

Tuotteet mahdollistavat rakentamisen energiatehokkaasti ja kosteusturvallisesti. Tuoteperhe sopii ominaisuuksiensa ansiosta loistavasti sekä ammatti- että omatoimirakentajalle ja luo kustannustehokkuutta sekä helppoutta rakentamiseen.

Kävimme tuotekehityksen perustaksi läpi maailmanlaajuisesti kaikki merkittävät markkinoilla olevat lämpöharkot sekä keräsimme laajasti käytännön kokemuksia ja kehitystarpeita harkkorakentamisen ammattilaisilta.

Usean hienosäädön ja kehitysaskeleen lisäksi löysimme tuotteeseen alalla tässä käyttötarkoituksessa hyödyntämättömän, teknisiä ominaisuuksia parantavan pyöreän, vetolujuuden kannalta tehokkaimman fyysisen muodon sisä- ja ulkokuorta yhdistäville kannaksille.

ICF-harkkorakentaminen (insulated concrete forms), jota myös uudet tuotteemme edustavat, ovat Suomen rajojen ulkopuollella (esimerkiksi Norjassa) vallitseva tapa toteuttaa kivitalo. Uskon, että kiristyvät energiamääräykset sekä uusilla tuotteillamme saavutettava kustannustehokkuus ja rakentamisen helppous energiatehokkaassa sekä laadukkaassa rakentamisessa kosteusturvallisesti, tulevat kasvattamaan ICF-rakentamisen osuutta merkittävästi myös Suomessa, kertoo Passiivikivitalojen toimitusjohtaja Tatu Jokisalo.

Teimme kehitystyön yhdessä Artekno Oy:n kanssa ja olemme erittäin vaikuttuneita heidän tavastaan paneutua asiakkaan tarpeisiin ja toimia aitona kumppanina. Haluamme edistää suomalaista työtä ja olemme valinneet Arteknon myös KIVISYDÄN LÄMPÖHARKKO -tuoteperheen valmistajaksi. Uudet tuotteemme valmistetaan Artekno Oy:n Luopioisten tuotantolaitoksessa Pirkanmaalla, Tatu jatkaa.

Tuotteen kehittäminen asiakkaan kanssa oli mielenkiintoinen projekti. Tuote jalostui ja parantui askel askeleelta, missä vaadittiin molempien asiantuntemusta. Valmistajan näkökulmasta tämä on paras tapa tehdä yhteistyötä, koska silloin pystytään parhaiten varmistamaan optimaalinen rakenne molempien näkökulmasta, kertoo Artekno Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Korhonen.

 

Lisätietoja antavat:

Passiivikivitalot Nordic Oy
Tatu Jokisalo
toimitusjohtaja
0400 735 135
tatu.jokisalo@passiivikivitalot.fi

Artekno Oy
Kimmo Korhonen
toimitusjohtaja
050 526 2298
kimmo.korhonen@artekno.fi