Yksilöllinen sopimusvalmistus

Suunnittelusta sujuviin toimituksiin

Kun tarvitset yksilöllisesti valmistettavan tuotteen tai komponentin, olet oikeassa paikassa. Artekno on materiaalien ja teknologioiden pitkän linjan asiantuntija, joka valmistaa yksilölliset tuotteet yksilöllisiin muotteihin. Tutustu palveluprosessiimme ja ota yhteyttä myyntiimme.

Laadukas muotinvalmistus

Muotinvalmistus on usein merkittävä kuluerä uuden tuotteen suunnittelussa ja valmistuksessa. Arteknon laaja kumppaniverkosto tarkoittaa, että asiakkaillemme on valmiiksi kilpailutetut hinnat ja laatukriteerimme läpäisseet toimittajat.

Skaalautuva teknologia

Teknologia valitaan sekä tuotteen ominaisuuksien että valmistusmäärän mukaan. Pystymme notkeasti vaihtamaan käytettävää teknologiaa tuotantomäärän muuttuessa. Näin asiakas saa aina mahdollisimman tehokkaan toteutuksen.

Koko ketju pintakäsittelyyn ja kokoonpanoon

Arteknolta onnistuu koko tuotantoketju pintakäsittelyä, kokoonpanoa, varastointia ja kuljetusratkaisuja myöten. Tämä tekee yhteistyöstä asiakkaalle logistisesti helposti hallittavaa, toimitusvarmaa ja kustannustehokasta.

Palvelumme

Suunnittelu

Idea konkretisoituu toimivaksi tuotteeksi vasta oikeiden materiaalien ja mittojen myötä. Artekno on materiaaliasiantuntija sekä muovi- ja pakkausteollisuuden sopimusvalmistaja, jonka käsissä materiaalit taipuvat toimiviksi tuotteiksi, komponenteiksi ja pakkauksiksi. Ketterä tuotekehitys varmistaa, että asiakkaamme ovat aina askeleen edellä.

Artekno Design
Kuva Arteknon toimistolta: tuotesuunnittelija työn touhussa

Protot

Nopeasti ja tarkasti valmistetutuilla protoilla voidaan varmistaa tuotteen toiminnallisuus ennen tuotantomuottien tilaamista. Arteknolta saat nopeasti yhteistyössä suunnitellut toimivat protot ja esisarjat.

Lue lisää
Prototyypin avulla voidaan helposti todentaa tuotteen toiminnallisuus ja jopa nopeuttaa projektin aikataulua.

Muotit

Hankimme käyttöösi oikeat työkalut tuotteiden tehokkaaseen valmistamiseen. Meille on tärkeää tuotteen laatu ja toiminnan tehokkuus. Tiivis yhteistyö muottitoimittajien kanssa on mahdollistanut pitkän ja menestyksekkään historian asiakkaidemme kanssa. Optimoidun muotin hankinnan lisäksi huolehdimme muotin kunnosta ja säilytyksestä sen elinkaaren ajan.

Lue lisää
Arteknon ammattilaiset auttavat mielellään materiaali- ja muottivalinnoissa.

Tuotanto

Volyymien mukaan skaalautuvat tuotantoteknologiat mahdollistavat tuotteen elinkaariajattelun täydellisesti ja sitä täydentää vielä oma kokoonpano, sekä pintakäsittely ja sopimusvarastointi. Minimoimme logistiset kulut eduksesi. Näin voimme olla varmoja tuotteen kilpailukyvystä  huomioiden samalla tuotteen volyymien vaihtelut, sekä mahdolliset versiot tuotteesta.

Lue lisää
Kuva Artkenon tuotantotehtaalta Luopioisista

Pintakäsittely

Laaja tuotantomme kattaa myös pintakäsittelyt. Huippulaatuisen pinnan lisäksi saat tuotteet ilman ylimääräisiä logistiikkakuluja, tilauskuluja ja epäselvyyttä toimitusvastuista. Samalla myös toimitusaika lyhenee. Huolellinen pohjan viimeistely ja karhennus varmistavat, että maalauspinta pitää pintansa. Käytössämme on monipuoliset maalauslinjat käsimaalauksesta aina automatisoituun linjastoon. Maalauslinjastoissamme sekä meillä, että muualla valmistetut tuotteet saavat arvoisensa pinnan. Näin koko tuote voidaan maalata samaan sävyyn ilman pelkoa maalierien epätasaisuudesta tai maalaustekniikasta. Arteknolla on myös käytössä lisäksi maalaussävyn tarkistuslaitteet, jolloin haluttu sävy saadaan todennettua ihmissilmääkin tarkemmin.

Lue lisää
Oma pintakäsittely – nopeat ja korkealuokkaiset toimitukset

Kokoonpano, testaus ja pakkaus

Kaikkea ei kannata tehdä itse. Suuremmat toimituskokonaisuudet helpottavat tuontantosi pullonkauloja ja toisaalta pystyt myös vähentämään toimittajien lukumäärää ja toimituksia yhdistämällä osakokonaisuuksia. Kokoonpano-osastomme asentaa tuotteisiin helat, lukot, sähkösarjat yms. sekä muut mekaaniset osat ammattitaidolla. Hankimme osat joko asiakkaan sopimuksien mukaisesti tai käytämme omia hankintakanaviamme, yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Mikäli tuote tehdään jo täysin valmiiksi Arteknolla, voimme myös tehdä tarpeeliset toiminnalisuustestaukset, pakata tuotteet asianmukaisesti, sekä lähettää tuotteet  suoraan asiakkaillesi. Helppoa ja tehokasta!

Lue lisää
Sävymittarilla tarkastetaan tuotteen maalipinnan laatu.

Sopimusvarastointi

Sopimusvarastoinnilla saat tuotteesi juuri oikeaan aikaan kysynnästä riippumatta. Voimme varastoida tuotteita myös puolivalmiina, jolloin varaston arvo pysyy erittäin maltillisena, mutta toimitukset ovat nopeita esim. eri väristen versioiden tuottamiseen. Optimoidulla sopimusvarastoinnilla pystytään toimimaan tehokkaasti ja luotettavasti, sekä tasaamaan kysynnän vaihtelut kustannustehokkaasti läpi vuoden.

Lue lisää
Kuva Arteknon varastolta - palveluihimme kuuluu myös sopimusvarastointi

Kiinnostuitko sopimusvalmistuksesta?

Kaikki alkaa yhteydenotosta. Katsotaan yhdessä mikä ratkaisu sopii tarpeisiisi, mitä valmistusteknologioita voimme hyödyntää ja räätälöidään täysin yksilöity ratkaisu. Asiantunteva myyntitiimimme on apunasi.

Ota yhteyttä