Asiakastarina

Vallox

Arteknon asiantuntemus valmistustavasta ja sen vaikutuksesta tuotteen suunnitteluun sekä sujuva asiakaspalvelu ovat helpottaneet ilmanvaihtojärjestelmiä valmistavan Valloxin arkea.

Vallox

Vallox Oy on valmistanut ilmanvaihtojärjestelmiä Suomessa jo lähes 50 vuotta. Korkealaatuiseen ilmanvaihtoteknologiaan on yhdistetty yksinkertainen tyylikäs muotoilu, hiljaisuus ja energiatehokkuus. Artekno on Valloxin pitkäaikainen kumppani ja toimittaja.

Ostaja Markus Värjönen kertoo: ”Yhteistyömme on ollut todella hyvää ja se on poikinut paljon uusia ideoita. Kumpikin tiedämme toistemme tarpeet ja tavoitteet tuotekehityksessä. Arvostamme Arteknon kotimaisuutta ja kykyä joustaa tiukoissakin paikoissa. Jatkamme yhdessä aktiivisesti tuotteiden kehittämistä.”

Valloxille EPP materiaalina oli jo tuttu, kun yhteistyö Arteknon kanssa alkoi. Arteknon asiantuntemus valmistustavasta ja sen vaikutuksesta tuotteen suunnitteluun sekä sujuva asiakaspalvelu ovat helpottaneet Valloxin arkea. ”EPP mahdollistaa erilaisten muotojen tekemisen, mitä ei välttämättä teräksen käsittelyllä saavuteta. EPP:llä pystytään korvaamaan yhdellä osalla monta teräksestä valmistettua osaa. Lämmöneristävyys on myös tärkeä ominaisuus meidän tuotteissa, jota EPP materiaalina tukee. Lisäksi ilmanvaihtokoneen painoa saadaan vähennettyä kevyemmän materiaalin ansiosta,” Markus sanoo.

Valloxin tuotteet tukevat luonnostaan kestävää kehitystä ja ovat energiatehokkaita. ”Kumppanuutemme varmasti syvenee ja projektien määrät kasvavat mm. ekologisuuden asettamien haasteiden takia,” Markus toteaa. Artekno tekeekin voimakkaasti materiaalikehitystyötä auttaakseen asiakasta vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Tutustu asiakkaaseen:
www.vallox.com