Högkvalitativa termolådor

Lifsviktig logistik

I transporten av temperaturkänsliga produkter är en säker kall- och varukedja av yttersta vikt. Artekno's kyl- och värmepaket är bland de mest avancerade inom termologistik och kan dessutom anpassas i hög grad. Utforska det befintliga sortimentet eller beställ en speciallösning för individuella behov.

Bredaste sortimente

Artekno är marknadsledande inom termokyltransportutrustning i Finland. Vi tillverkar EPP- och EPS (styrox) kyl- och varmlogistiklådor som säkerställer rätt temperatur och säker transport av produkter. Lösningarna kan kompletteras med dataloggare och sensorer för att spara mätningsdata. Kylväskor anpassade för konsumenter finns hos nästan varje återförsäljare runt om i Finland. EPP-lådor för yrkesmässig användning är inte bara hållbara utan också optimerade för GN-dimensioneringen. Dessutom har de flera innovationer med tanke på lyftning och transport.

Ladda ner katalog

Skräddarsydda lösningar

Artekno utvecklar och tillverkar lösningar enligt dina behov. Vi håller det kalla kallt och det varma varmt, samt isolerar ljud om det är önskvärt. Artekno Design-teamet designar med erfarenhet och kompetens de rätta lösningarna för isolering. Vi har utvecklat och tillverkat tiotals speciallösningar för krävande behov, inklusive integration av passiva elektroniklösningar. En tillämpning är RFID-etiketter för produkters logistik, som vi har integrerat i kyltransportlådor. Kunden får automatisk information om ankomna lådor.

Artekno Ocean – grön termoproduktserie

Artekno Ocean är Nordens första skumplastmaterial med tillsats av 15% plastråvara som samlats in från havet. Artekno Ocean är delvis tillverkad av råvaror som hämtats från nät och rep som samlats in från haven. Tillverkningen genererar 7% mindre CO2-utsläpp jämfört med jungfruligt material. Produktserien stöder våra hållbarhetsmål.

Utforska Artekno Ocean kylväskor

Lösningar för olika branscher

För transport av läkemedel och hälsovårdsteknologiprodukte

Söker du en lösning för kyltransport inom hälso- och sjukvården? Arteknos pålitliga produkter används redan i många läkemedels- eller organtransporter, blodtransporter, vaccinstransporter och logistik för laboratorieprover. Vi designar och tillverkar kundanpassade lösningar för olika behov.

Kontakta oss!

Transport av livsmedel

Behöver du en kylbox eller värmelåda för transport av livsmedel och mat? Via länken nedan kan du utforska Arteknos omfattande sortiment, där produkter kan beställas med snabb leveranstid. För anpassningsbara produkter, kontakta Artekno Design.

Lösningar

Artekno Ocean – Hållbart val för förändring

“15 ton plast hamnar i haven varje minut.“ Inhemsk Artekno Ocean är den första kylväskan där 15 % av skumplastmaterialet kommer från avfall från marindustrin, såsom fiskenät och rep.”

Ladda ner produktbroschyren