Laadukkaat termopakkaukset

Elintärkeä logistiikka

Lämpötilaherkkien tuotteiden kuljetuksessa turvallinen kylmä- ja kuumaketju on ensiarvoisen tärkeä. Arteknon kylmä- ja kuumapakkaukset ovat termologistiikan kehittyneimpiä ja lisäksi pitkälle räätälöitävissä. Tutustu valmiiseen mallistoon tai tilaa erikoisratkaisu yksilölliseen tarpeeseen.

Laajin mallisto

Artekno on Suomen markkinajohtaja termokuljetuskalustossa. Valmistamme EPP ja EPS (Styrox) kylmä -ja kuumalogistiikkalaatikoita, joilla varmistetaan tuotteiden oikea lämpötila ja turvallinen kuljetus. Ratkaisuja voidaan täydentää mittausdataa tallentavilla loggereilla ja antureilla. Kuluttajille räätälöidyt kylmälaukut löytyvät lähes jokaiselta jälleenmyyjältä ympäri Suomen. Ammattikäyttöön tarkoitetut EPP laatikot ovat paitsi kestäviä, myös optimoituja GN mitoituksen suhteen. Lisäksi niissä on lukuisia oivalluksia esim. nostoa ja kuljettamista silmällä pitäen.

Lataa katalogi

Räätälöidyt ratkaisut

Artekno kehittää ja valmistaa ratkaisuja sinun tarpeesi mukaisesti. Pidämme kylmän kylmänä ja kuuman kuumana, sekä eristämme äänen mikäli se on tarkoitus. Arteknon Design -team suunnittelee kokemuksella ja osaamisella oikeat ratkaisut eristämiseen. Olemme kehittäneet ja valmistaneet kymmeniä erikoisratkaisuja vaativiin tarpeisiin, sekä yhdistäneet mm. elektroniikan passiiviratkaisuihin. Eräs sovellus on tuotteiden logistiikkaan liittyvät RFID tunnisteet, jotka olemme integroineet kylmäkuljetuslaatikoihin, asiakas saa tiedon saapuneista laatikoista automaattisesti.

Artekno Ocean – vihreä termotuotesarja

Artekno Ocean on Pohjoismaiden ensimmäinen solumuovimateriaali, johon on lisätty 15% merestä kerättyä muoviraaka-ainetta. Artekno Ocean on meristä kerätyistä verkoista ja köysistä osittain valmistettu raaka-aine. Valmistus tuottaa 7% vähemmän C02-päästöjä verrattuna neitseelliseen materiaaliin. Tuotemallisto tukee kestävän kehityksen tavoitteitamme.

Tutustu Ocean-kylmälaukkuihin

Ratkaisut eri toimialoille

Lääke-ja terveysteknologian tuotteiden kuljetuksiin

Haetko ratkaisua terveydenhuollon kylmäkuljetukseen? Arteknon luotettavat tuotteet ovat jo nyt käytössä monissa lääke- tai elinkuljetuksissa, verikuljetuksissa, rokotekuljetuksissa sekä laboratorionäytteiden logistiikassa. Suunnittelemme ja valmistamme asiakaskohtaisia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Elintarvikkeiden kuljettamiseen

Tarpeena kylmälaatikko tai kuumalaatikko elintarvikkeiden ja ruuan kuljetukseen? Alla olevasta linkistä pääset Arteknon kattavaan mallistoon, josta tuotteita on tilattavissa nopealla toimitusajalla. Räätälöitävissä tuotteissa käänny Artekno Designin puoleen.

Ratkaisut

Artekno Ocean – Kestävä valinta muutoksen puolesta

“15 tonnia muovia päätyy meriin joka minuutti.“ Kotimainen Artekno Ocean on ensimmäinen kylmälaukku, jonka solumuovimateriaalista 15 % on peräisin merestä kerätyistä meriteollisuuden jätteistä, kuten kalaverkoista ja köysistä.

Lataa tuote-esite