Kokoonpano, testaus ja pakkaus

Koko ketju pintakäsittelyyn ja kokoonpanoon

Laadukkaan muovivalmistuksen lisäksi Artekno tarjoaa asiakkailleen myös tuotteiden pintakäsittelyä, sekä laitteiden mekaanista kokoonpanoa. Asiakas saa siis yhdestä paikasta tuotteensa ilman ylimääräisiä logistisia kuluja nopeasti ja vaivattomasti.

Kolmen käsimaalauslinjan ja automatisoidun robottimaalauslinjan ansiosta voimme tarjota sekä valmistamiemme, että muilla valmistusteknikoilla valmistettujen muovituotteiden pintakäsittelyä. Viimeistelty vaikutus saadaan aikaan, kun kaikki laitteen näkyvät osat ovat pinnoitettu samalla pinnoitusmenetelmällä ja samoilla maaleilla, riippumatta komponentin materiaalista tai valmistusmenetelmästä. Maalauksen lisäksi asiakas saa halutessaan tuotteisiinsa tampopainetut logot tai muut kuvat.

Kokoonpano-osastomme asentaa tuotteisiin helat, lukot, sähkösarjat yms. sekä muut mekaaniset osat ammattitaidolla. Hankimme osat joko asiakkaan sopimuksien mukaisesti tai käytämme omia hankintakanaviamme, yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Pakkausosastomme pakkaa tuotteet sovittujen eräkokojen ja materiaalien mukaisesti. Samalla tuotteet käyvät läpi vielä viimeisen visuaalisen tarkastuksen.

Lopputuloksena on huippulaatuinen tuote, nopealla toimitusajalla ja erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Kaikki helposti ja vaivattomasti yhdestä paikasta, Arteknolta