Työpaikat

Artekno Oy on kokoansa suurempi yritys. Kuulumme Artekno-Saarioinen konserniin ja asiakkaamme ovat usein paljon suurempia yrityksiä kuin mitä me olemme. Asiakkaamme arvostavat toimintaamme ja toiminnassamme osaamisella on iso merkitys, mikä näkyy myös  sloganissamme ”Tieto taipuu tuotteeksi”.

Osaaminen ja tietotaito syntyvät ihmisten ja kokemusten kautta, mitä meille on kertynyt paljon lähes 70 toimintavuotemme aikana. Me haluamme oppia Sinulta ja toivomme, että Sinä haluat oppia meiltä. Motivoitunut, koulutettu ja hyvinvoiva henkilökunta on erittäin tärkeää meille.

Asiakaslähtöisen toimintamallimme kulmakiviä ovat asiakkaiden odotusten ymmärtäminen ja niiden toteuttaminen yrityksen eri toiminnoissa. Meillä on töissä pitkän työuran tehneitä henkilöitä, sekä työuransa alkuvaiheessa olevia henkilöitä ja kaikkia tarvitaan.

Me kerromme avoimista työpaikoista verkkosivujen Ajankohtaista-osiossa sekä julkisilla työpaikkailmoituksilla. Lisäksi kannattaa olla yhteydessä, vaikka juuri sopivaa avointa työpaikkaa ei ole tarjolla. Tule meille töihin!

 

Avoimet työpaikat