Tuotanto

Artekno valmistaa tuotteita asiakkaitaan varten. Laatu ja joustavuus ovat avaintekijöitämme pitkän ja menestyksekkään historian aikana. Tuotanto toimii tiiviissä yhteistyössä suunnittelun ja raaka-ainetoimittajien kanssa, jolloin pystymme tarjoamaan ja kehittämään asiakkaillemme kilpailukykyisiä ratkaisuja jatkuvasti.

Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tuotteet. Yhteistyöllä pystymme hyödyntämään kummankin osaamisen lopputuotteen optimoimiseksi. Artekno tuo osaamisen materiaaleista ja tuotantotekniikoista, asiakas tuotteen ominaisuuksien tarpeesta. Kotimainen tuotantomme valmistaa niin protot, piensarjat kuin suuret tuotantoerät asiakkaan tarpeen mukaan.

Kustannustehokkuus syntyy kokemuksen ja oikeiden teknologioiden, tuotteen pintakäsittelyn, sekä kokoonpanon ja pakkauksen yhdistämisestä, jolloin logistiset kulut on minimoitu ja laadukkuus maksimoitu.

 

Kuva Arteknon tehtaalta - sopimusvalmistus - tuotanto

 

Skaalautuu tarpeesi mukaan

Artekno tarjoaa asiakkailleen kasvualustan, joka mukautuu tarpeiden muuttuessa. Vertaansa vailla oleva teknologiatarjonta tarkoittaa asiakkaille luotettavaa ja mukautuvaa tuotteiden valmistusta. Pystymme tarjoamaan kilpailukykyisesti parhaiten tuotantovolyymeihin soveltuvaa teknologiaa tai yhdistämään niitä keskenään. Oma pintakäsittely osaaminen takaa eri teknologioiden yhdennäköisyyden valitusta valmistusmenetelmästä riippumatta. Skaalautuvan tuotannon myötä tuotteesi elinkaaren kannattavuus pystytään optimoimaan aina tilanteen mukaan.

 

Puolivalmiit tuotteet

Tuotteet voidaan myös varastoida puolivalmiina Arteknon varastoon. Joustavan tuotannon myötä pystymme viimeistelemään ja kokoonpanemaan puolivalmiit tuotteet halutun kaltaisiksi hyvinkin nopealla aikataululla. Näin pystymme pitämään valmisvarastoihin sidotut asiakkaiden pääomat mahdollisimman pieninä.