Kestävä ja kehittyvä Artekno

Kokemus on laatua

Artekno on suomalainen muovituotteiden, termologistiikan tuotteiden ja elintarvikepakkausten asiantuntija. Asiakkaistamme 95 % suosittelee meitä. Tyytyväisyys ei synny sattumalta: panostamme vahvaan erikoisosaamiseen, asiakaslähtöiseen palveluun, tehokkaisiin prosesseihin ja vastuullisuuteen. Nämä arvot ovat kantaneet meitä jo vuodesta 1953.

Tuotantoa 5 toimipisteessä
Henkilöstöä 120 ammattilaista
Vientiä 30 maahan
Vuodessa 100 asiakasprojektia
Meitä suosittelee 95 % asiakkaistamme

Tahdomme kehittää kestävää maailmaa

Vastuullisuus ei ole sanoja vaan tekoja. Artekno noudattaa kaikessa toiminnassaan ISO 14001 -ympäristöstandardia. Kehitämme sisäisiä prosessejamme entistä ympäristöystävällisemmiksi, muun muassa minimoimalla hukkalämmön ja hävikin sekä panostamalla energiatehokkuuteen. Yhteistyössä VTT:n, materiaalitoimittajien, yliopistojen ja asiakkaidemme kanssa innovoimme ja testaamme uusia ympäristöystävällisiä materiaaleja ja prosesseja. Erilaiset kuitupakkaukset ovat kasvava osa tuotetarjontaa. Viemme eteenpäin myös viestintää ja tietoisuutta muovin kierrätyksestä. Asenteilla ja tiedottamisella on iso merkitys muovin kierrätysasteessa Suomessa.

Innovointia ja uudistumista jo vuodesta 1953

Arteknon toiminta alkoi vuonna 1953. Vuosikymmenten mittaan yrityksestämme on kasvanut merkittävä toimija teollisuuden laitevalmistuksen sekä elintarvike- ja pakkausteollisuuden ratkaisuissa. Aloitimme muovituotteista, mutta olemme kasvaneet monipuoliseksi materiaaliasiantuntijaksi.

Asiakkaitamme