Nimetön ilmoituskanava

Artekno on sitoutunut vastuulliseen liiketoimintaan. Noudatamme kaikessa toiminnassamme lainsäädäntöä ja eettisesti hyväksyttäviä toimintatapoja ja edellytämme samaa kaikilta yhteistyökumppaneiltamme sekä henkilöstöltämme.

Ilmoituskanava on anonyymi ja luottamuksellinen tapa ilmoittaa toiminnasta, joka mahdollisesti rikkoo lainsäädäntöä, viranomaismääräyksiä tai Arteknon omia toimintaohjeita.

Ilmoituskanavan käyttö on helppoa, mene internet-osoitteeseen https://app.incy.io/saarioinen-wb/links/whistleblowing ja valitse sieltä ilmoitus uudesta havainnosta. Toimi sen jälkeen sivuston ohjeistuksen mukaan ja ota lopuksi talteen saamasi tunniste (kirjain-numero -sarja), jonka avulla pääset myöhemmin tarkastelemaan ilmoituksesi käsittelyä em. sivuston kautta. Kaikki ilmoitukset otetaan käsittelyyn viimeistään seitsemän päivän kuluessa ilmoituksen jättämisestä.​​​​​​​

Ilmoituskanavan käyttö on luottamuksellista. Voit tehdä ilmoituksen nimettömänä tai omalla nimelläsi. Henkilötietojasi käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoituskanavaa ylläpitää ulkopuolinen kumppani, ilmoitusmenettelyn kulku on salattu eikä Arteknon edustajilla ole mahdollisuutta selvittää nimettömän ilmoittajan tietoja.