Pakkausteknologia

Kartonkipakkaukset

Artekno on investoinut merkittävästi omaan kuitupakkaustuotantoon Kangasalle. Viimeisin uusinta teknologiaa edustava kartonkikone on investoitu vuonna 2021. Kartonkipakkauksilla päästään yhä useammin tekemään entistä ympäristöystävällisempi ratkaisu asiakkaalle.

Teemme läheistä yhteistyötä kartongin valmistajien kanssa ja meiltä saat tiedot uusimmista mahdollisuuksista. Uudet ratkaisut mahdollistavat mm. asiakaslähtöiset painatukset, tiiviit saumaukset sekä uunikelpoisuuden. Pystymme testaamaan kaikki ratkaisumme käytännön prosesseissa.

Meillä on kattava valikoima elintarvikemarkkinoilla käytettäviä standardikokoisia pakkausratkaisuja ja asiakaskohtaisten ratkaisujen tekeminen on nopeaa ja kustannustehokasta.

Oman tuotannon lisäksi Artekno edustaa patentoitua HALOPACK® -kartonkivuoka ratkaisua Suomessa. Se on täysin uudenlainen pakkaus, mikä yhdistää muovipakkauksen ja kartonkipakkauksen ominaisuudet.

 

Muovipakkaukset

Arteknolla on muovipakkausten valmistamiseen oma yritys Artekno Eesti Oü, mikä on perustettu vuonna 2009. Toimitamme tuotteitamme yli kymmeneen maahan Euroopassa ja Suomen logistiikkaa tukee oma varasto Kangasalla.

Muovipakkauksemme on valmistettu pääsääntöisesti lämpömuovaamalla polypropeenista, minkä kierrätettävyys on mahdollisimman yksinkertaista loppukäyttäjille. Meillä on erittäin laaja tuotemallisto vakiotuotteita ja teemme paljon asiakaskohtaisia ratkaisuja.

Tuotekatalogistamme (linkki) saat tarkemmin tietoa muovipakkauksistamme ja lisäksi Artekno Oy auttaa sinua mielellään löytämään oikean materiaalin ja teknologian pakkaukseesi.

 

Alumiinipakkaukset

Alumiini on monessa elintarvikepakkauksessa oikea materiaali. Pakkauksissa käytettävä alumiini on yli 60 % kierrätettyä ja oikein kierrätettynä sen voi käyttää uudelleen ikuisesti.

Meillä ei ole omaa alumiinipakkausten tuotantoa, mutta yhtenä Suomen suurimpana alumiinipakkausten ostajana pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajan ja kilpailukyisen malliston. Artekno Oy edustaa Suomessa Euroopan suurimpia alumiinipakkausten valmistajia ja meillä on vuosikymmenien kokemus erilaisista alumiinipakkauksista.

Tiesitkö, että alumiinipakkauksia voidaan värjätä, lakata, tehdä erilaisia tiiviitä kansiratkaisuja jne. Kysy meiltä niin autamme löytämään oikean materiaalin ja teknologian pakkaukseesi.

 

Tutustu lisää elintarvikepakkauksiimme.